Doble Arrowhead del Llac de Baratz, Cerdenya, 2005 Plana web d'en Josep Gregori i Font   Entrenador RFETA Llic 822  


Inici
 
Presentació
 
Documents
 
Guiatge
 
Històric
 
Bibliografia
 
Vincles d'interès
 
Avís Legal

 

 
Lectures recomanades

Glossari
Glossari FCTA
 
Archer's Reference
Guia de referència
en Recorbat
 

ESPAI de GUIATGE

On m'aconselles que adquireixi el material ?

En la Presentació d'aquesta web, si heu tingut la paciència de llegir-la, us he explicat quina va ser la meva experiència en els inicis, i és per això que sabedor del que us podeu trobar us aconsello no adquirir res pel vostre compte fins a haver estat introduït adequadament en el aquest esport. Vegeu com us aconsello d'iniciar-vos.

Fins i tot, en haver acabat el curs d'iniciació sempre tindreu la possibilitat d'adquirir material de segona mà en bon estat i a bon preu a algú del club que s'ha canviat l'arc. Això us donarà temps d'acabar de consolidar la vostra tècnica i d'adquirir els coneixements que us faran després encertar en la vostra elecció tot seguint un camí de millora sense excessius entrebancs.

De tota manera, si us sobren els diners, o teniu unes ganes boges de comprar-vos un arc nou, vuitena maravella del món, fins i tot a risc d'equivocar-vos, no deixeu d'anar a un comerç professional. En general ni armeries, ni grans superfícies esportives, tindran personal prou preparat per aconsellar-vos correctament, us parlaran d'oïdes, i el material que us oferiran o serà antiquat o allunyat del que podeu adquirir en una Arqueria. Consulteu els vincles de la dreta a les pàgines web dels professionals a Catalunya.
 
© JGiFHistòric 
 
Els meus clubs  
Club d'Arquers de Caldes de Montbui
Arquers del Negrell

LogoTEM.gif 100x100
Tir Esportiu Mataró

 
Proveïdors professionals
Material d'Arqueria
Material d'Arqueria
Material d'Arqueria

 

 
amb la col·laboració de
Servicios Informáticos