Lindome Club, Suècia, WFC 2006 Plana web d'en Josep Gregori i Font   Entrenador RFETA Llic 822   ROPEC 024407  


Inici
 
Presentació
 
Documents
 
Guiatge
 
Històric
 
Bibliografia
 
Vincles d'interés
 
Avís Legal

 

 
Lectures recomanades

Guia Camp FITA
FITA, ed 2003
 
ReglamentFITApt.jpg 140x223
Reglament Camp
 
Manual Campo V11
J. Gregori, ed 2002
 
GuiaRFETApt.jpg 140x210
RFETA, ed 2003
 

ESPAI de GUIATGE

Al club volem començar a fer un recorregut de Tir de Camp.
Què ens aconselles ?

Si encara no disposeu d'un espai on construir el recorregut, i heu de localitzar-lo, els torrents són zones d'escàs interès per a la majoria d'activitats, i en canvi ofereixen un munt de possibilitats per un recorregut de Tir de Camp. Convé que presenti un suficient desnivell per garantir-ne la seguretat, i per oferir unes majors possibilitats de tirs amunt, avall, i de través del pendent dels seus vessants. Tanmateix convé que no sigui excessivament abrupte per garantir uns accessos fàcils i segurs.

Per a un recorregut de 24 dianes convé disposar d'una superfície mínima d'unes 4 hectàrees. Un camí o una pista que transcorri proper al recorregut us ajudaran en el transport del material, a repartir les colles, i a tenir sortides segures.

Si no teniu experiència prèvia en Tir de Camp, el més indicat per començar és que contacteu amb un tècnic en recorreguts de la Federació, per visitar l'espai de què disposeu, ell us donarà unes primeres indicacions de seguretat i reglamentàries que us facilitaran el treball posterior.

És convenient començar per un recorregut de 12 dianes, que pogueu ampliar posteriorment a 16, i finalment a 24. Amb les primeres 12 ja podreu organitzar competicions oficials, i anar adquirint l'experiència i el coneixement del terreny que us portaran finalment a disposar del millor que us ofereixi l'orografia pròpia del lloc. Primeu sempre els aspectes de seguretat sobre els altres.

Llegiu la Guia de la RFETA que us ilustrarà sobre tot el necessari, juntament amb el Reglament FITA que fixa les normes de la disciplina.

En "Elementos de Tiro de Campo FITA" també hi trobareu consells i indicacions. Vegeu-ne l'índex a ARTICLES DE CAMP.
 
© JGiFHistòric 
 
Els meus clubs  
Club d'Arquers de Caldes de Montbui
Arquers del Negrell

LogoTEM.gif 100x100
Tir Esportiu Mataró

 
amb la col·laboració de
Servicios Informáticos