Arrowhear de Silvacane, 2006 Plana web d'en Josep Gregori i Font   Entrenador RFETA Llic 822  


Inici
 
Presentació
 
Documents
 
Guiatge
 
Històric
 
Bibliografia
 
Vincles d'interés
 
Avís Legal

 

 
Documents sobre
Tir de Camp

Guia Camp FITA
FITA, ed 2003
 
Manual Campo V11
J. Gregori, ed 2002
 

ESPAI de GUIATGE

Què és el Tir de Camp ?

Està regulat per la Federació Internacional de Tir amb Arc (FITA), i consisteix en tirar sobre dianes a distàncies variables, conegudes o no, entre 5 i 60 metres, disposades en un recorregut i seguint les dificultats del terreny.

En patrulles de tres o quatre arquers, repartides per tot el recorregut, cada tirador dispara tres fletxes sobre cada diana, per després puntuar i seguir fins a haver-lo complertat. Les dianes són negres amb el centre groc i amb cinc divisions que puntuen d'1 fins a 5.

Hi ha quatre diferentes mides de diana, que se situen segons la divisió, en un rang de distàncies determinat. Les més petites són de 20cm de diàmetre, els hi segueixen les de 40cm, les de 60m, i finalment les de 80cm.

En les tirades de categoria Punta Fletxa FITA [Arrowhead FITA] en funció de la puntuació obtinguda s'aconsegueixen les recompenses de nivell de la Federació Internacional, consistents en un pin amb forma de punta de fletxa daurada i amb fons en diferents colors : verd, marró, gris, negre, blanc, plata i or. A l'estil del que són els cinturons de Judo.

Punta Fletxa FITA

El Tir amb Arc de Camp és un esport que es pot practicar a qualsevol edat, i que aplega amants de la natura, de l'esport i de la competició, en un ambient obert i cordial que tothom pot disfrutar.

A la plana web del Comitè de Camp de la Federació Catalana de Tir amb Arc hi trobareu els calendaris de competició, els resultats, i les circulars i normatives.

Animeu-vos a provar-ho, i us fascinarà!
 
© JGiFHistòric 
 
Els meus clubs  
Club d'Arquers de Caldes de Montbui
Arquers del Negrell

LogoTEM.gif 100x100
Tir Esportiu Mataró

 
amb la col·laboració de
Servicios Informáticos