Arrow Head Llac de Baratz, Sardenya Plana web d'en Josep Gregori i Font   Entrenador RFETA Llic 822   ROPEC 024407  


Inici
 
Presentació
 
Documents
 
Guia de lectura
 
Guiatge (FAQs)
 
Històric
 
Bibliografia
 
Vincles d'interès
 
Les fonts
 
Avís Legal

 


 

Alguns treballs
publicats aquí

 
Arc Nu
J.Gregori, E.Sanllehí
2ªEd. Gener 2007
 Guia de lectura en Tir de Camp

El primer document a llegir és sens dubte la Guia de la FITA sobre Tir de Camp, on hi ha una introducció i generalitats sobre aquesta disciplina, i es presenten els principals aspectes reglamentaris, per passar a discutir la tècnica en condicions de recorregut, i acabar amb tot el que fa referència a l'avaluació de la distància.

Guia Camp FITA
Guia de Camp FITA

Es pot continuar amb els consells de Vincenzo Scaramuzza, que venen a complementar i reforçar aspectes de la tècnica en condicions de recorregut ja vistos en el document anterior, i on es parla també de l'avaluació de distàncies.

Hunter+Field
V. Sacaramuzza

El següent pas pot consistir a llegir el Reglament de Tir de Camp, que es recull en el llibre 4 dels Reglaments de la FITA, d'on treureu tot el que cal saber per enfrontar una competició amb equitat.

Reglament FITA
Reglament WA de Camp

Podeu continuar pels "Elementos de Tiro de Campo FITA" on hi trovareu indicacions sobre els sistemes d'apuntat en Arc Nu, les particularitats del visor en variar la distància en Compost o Recorvat, i consells per a montar un recorregut.

Manual Campo V11
Josep Gregori

Per acabar podeu llegir la Guia RFETA de construcció de recorreguts per veure tot el que fa segur i atractiu un recorregut de tir amb arc.

Guia RFETA

Guia de Recorreguts RFETA

 


 
© JGiF
 
Històric 
 
Contacte
e-mail
 
Altres documents
 
Reglament FITA
Reglament WA de Camp

 
Xotti 2003 v3
Tiziano Xotti