La Roque d'Anthéron - 2005 Plana web d'en Josep Gregori i Font   Entrenador RFETA Llic 822   ROPEC 024407  


Inici
 
Presentació
 
Documents
 
Guia de lectura
 
Guiatge (FAQs)
 
Històric
 
Bibliografia
 
Vincles d'interès
 
Les fonts
 
Avís Legal

 


 

Alguns treballs
publicats aquí

 
Arc Nu
J.Gregori, E.Sanllehí
2ªEd. Gener 2007
 Guia de lectura en Didàctica

El millor per començar són els opuscles editats per la FFTA en la seva col·lecció "Enseigner le Tir à l'Arc" per a orientar i dirigir les activiats de monitors i entrenadors de club:

Els Set Consells Capitals - Traducció del nº1 de la col·lecció "Enseigner le Tir à l'Arc" de la FFTA, on es donen consells i pautes als instructors per a una òptima evolució dels seus alumnes.
[2,1MB, 11pg, Desembre 2007]

L'Aprenentatge en Moviment - Traducció del nº3 de la col·lecció "Enseigner le Tir à l'Arc" de la FFTA en el que s'analitzen les tres fases del gest, i es donen pautes als ensenyants per a facilitar el treball amb els alumnes, i l'adquisició de les habilitats que els hi corresponen.   [2,4MB, 10pg, Desembre 2007]

Es pot continuar pel Manual de l'Entrenador de 1er Nivell editat per la FITA, que constitueix un document més global però força més extens, amb capítols dedicats a material, jocs, treball amb minusvàlids, entre altres. La part dedicada a didàctica i a observació de l'arquer és molt completa, i ben estructurada i il·lustrada.

Manual Entrenador FITA
8.8MB, 221 pg.

Fill d'aquest manual i més específicament orientat a la iniciació tenim el Manual del Debutant FITA amb un programa complet d'iniciació incloent les proves i controls per passar de nivell i guanyar les respectives recompenses.

Manual Debutant
1.7MB, 69 pg.

 


 
© JGiF
 
Històric 
 
Contacte
e-mail
 
Algunes traduccions
publicades aquí

 
Xotti 2003 v3
Tiziano Xotti